Koerier Tilburg
 

Diensten

 

 

Snel u pakket laten bezorgen
Uw spoedbestelling snel en direct op de afgesproken bestemming laten bezorgen? De bestelling wordt door onze chauffeur binnen een uur bij u opgehaald en direct daarna op het door u opgegeven adres afgeleverd. Altijd met handtekening voor ontvangst.

Particulieren
Ook particulieren kunnen met hun vervoersproblemen bij ons terecht, het ophalen van dat bankje of bed bij Ikea of die loungeset bij Leen Bakker of Cranenbroek.

Kerstpakketten
Wij helpen u ook graag met het transport of het aan huis bezorgen van de kerstpakketten naar uw zakenrelaties of personeel.

Vraag snel een offerte aan. Contact

 
Laad- en losruimte


Overnight


Ook kunt u gebruik maken van onze service overnight, wij halen bij u de bestelling op afgesproken tijd op en bezorgen deze de volgende dag. Deze service bieden wij voor leveringen in binnen- en buitenland.

   

Uitnodiging tot samenwerking

Wanneer u om welke reden dan ook een chauffeur nodig heeft, dan bent u bij Unique Koeriers aan het juiste adres. Of het nu gaat om een korte periode (bijvoorbeeld invallen vanwege een zieke chauffeur), snipperdag, of voor langere duur (bijvoorbeeld door de naderende vakantieperiode), wij staan voor u klaar.

U heeft dan te maken met een gedreven chauffeur die weet wat ondernemen is en niet zal zeuren over een uurtje extra werken (maar dit juist graag aanpakt). Heeft u interesse gekregen, informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden en onze tarieven. 

 

Unique Koeriers, Uw snel-weg door de Benelux, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.