Koerier Tilburg
 

Vakantie planning

Wanneer u om welke reden dan ook een chauffeur nodig heeft dan bent u bij Unique Koeriers aan het juiste adres.

Of het nu gaat om een korte periode, bijvoorbeeld bij vervanging in het geval van ziekte of een snipperdag, of voor een langere duur, bijvoorbeeld door de naderende vakantieperiode, wij staan voor u klaar.

U heeft dan te maken met een gedreven chauffeur die weet wat ondernemen is en niet zal zeuren over een uur extra werken (maar dit juist graag aanpakt).

Heeft u interesse gekregen, informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden en onze tarieven.

 info@unique-koeriers.nl 

 
Stadskoerier Tilburg

Postbusservice

Wij legen de postbus van uw bedrijf aan het begin van de dag bij PostNL en wij halen aan het einde van de middag uw post weer op om deze vervolgens te verwerken.

Beide diensten kunnen op elk uur van de dag worden uitgevoerd. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en onze tarieven.

 

Webshops

Bijna 10 miljoen Nederlanders winkelen via internet, dat is 80 procent van de totale groep internetgebruikers.

U kunt bij ons terecht voor professionele hulp. Bijvoorbeeld de opslag van uw goederen, orderpicken, verzorgen van retourstromen, omruilen van artikelen enz. Daarnaast verzorgen wij het transport van uw goederen door heel Nederland naar uw klanten.
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en onze tarieven.

 

Medicijnenvervoer

Ons werk behelst meer dan vervoer alleen.  Het bezorgen van medicijnen wordt door vaste, goed opgeleide chauffeurs gedaan en nooit uitbesteed aan derden. We hebben daardoor een hoge leveringsbetrouwbaarheid. 
De persoonlijke aanpak van Unique Koeriers komt goed naar voren in onze leveringen. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van medicijnen op patiëntniveau, waardoor u altijd het juiste product op de juiste plaats heeft.
Dezelfde service kunnen wij u ook aanbieden in de weekenden en 's avonds wanneer de medicijnen dienen te worden opgehaald in De Dienstapotheek van de Huisartsenpost.

Informeer naar de mogelijkheden en onze tarieven.